Skip to main content

Lineke van Tricht, Projectleider De Leidse Aanpak

“Als lid van de projectgroep van De Leidse Aanpak voor Talentontwikkeling houdt Esther zich bezig met de partners in de stad. In zeer korte tijd heeft zij zich de visie en doelstellingen van het project eigen gemaakt. Vervolgens is zij met bestaande partners in gesprek gegaan om te verkennen hoe we hun lidmaatschap van De Leidse Aanpak nog waardevoller kunnen maken. Daarnaast heeft zij nieuwe partners warm gemaakt voor het lidmaatschap. Zij ziet heel snel nieuwe kansen en legt die open voor aan de partners en aan de projectgroep. Dit levert nieuwe projecten en partners op en uiteindelijk zorgt dat ervoor dat meer kinderen/jongeren in Leiden en omgeving ervaren waar hun talenten liggen en hoe ze die kunnen benutten. Esther is een proactieve, communicatieve persoon. Zij is heel enthousiast, duikt in nieuwe onderwerpen en kan deze omzetten naar concrete plannen. Ze zorgt voor vaart en heeft oog voor wat partners nodig hebben.”