Skip to main content

Strategische blik met concrete en praktische instelling!

Over Papilio

Werkwijze

Papilio adviseert en begeleidt bij vraagstukken en projecten van organisaties. Onze opdrachtgevers zijn MKB-organisaties, familiebedrijven, gemeentes, het onderwijs en kinderopvangorganisaties. Onze aanpak, methodieken, kennis en ervaring brengen wij allemaal in bij de verschillende projecten van onze opdrachtgevers uit geheel Nederland. De werkwijze zorgt ervoor dat gestelde doelen gehaald worden binnen de tijdsplanning. Dit wordt gerealiseerd door een gestructureerde en pragmatische aanpak in combinatie met een open en duidelijke communicatie waarbij uw wensen centraal staan. Er ontstaat ruimte en verbinding waardoor medewerkers, teams en organisaties in beweging komen en zich ontwikkelen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. We lichten graag aan de hand van uw vraag toe op welke wijze we het aanpakken om gezamenlijk tot het gewenste en duurzame resultaat te komen.

De meerwaarde

Wij werken vanuit de kwaliteiten en de kracht van mensen en organisaties. Daarmee creëren we verbinding en draagvlak en vooral brengen we plezier in het werk. Positiviteit, daadkracht, een gestructureerde aanpak en ervaring in verschillende branches zorgt ervoor dat we in uw organisatie gezamenlijk de gestelde doelen realiseren. Deze doelen kunnen gaan over groei, omzetstijging, margeverbetering, hogere organisatieperformance, klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid, etc. Onze onafhankelijke positie en onze helicopterview wordt door opdrachtgevers als een enorme meerwaarde ervaren. Samen ontwikkelen en elkaar inspireren voor dé beste oplossing in uw organisatie. Wij gaan tot het uiterste omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten een grote toegevoegde waarde ervaren!

Esther Visser

In 2002 heb ik Papilio opgericht vanuit mijn passie om organisaties, teams en medewerkers verder door te ontwikkelen.  Ik krijg er energie van als we gezamenlijk de beoogde doelen behalen. Ik heb een brede achtergrond door mijn technische, bedrijfskundige, marketing en psychologie opleiding. Juist door deze combinatie en mijn meer dan 20 jaar ervaring als organisatieadviseur en coach in verschillende organisaties en branches, kom ik vanuit een helicopterview tot oplossingen en schakel snel. Zo komen we voor uw onderneming tot concrete en inventieve oplossingsrichtingen die we gezamenlijk met elkaar implementeren in uw organisatie.

Karola Asche

Werk, verandering en mensen vormen een rode draad in mijn werk. Ik ben altijd geboeid geweest door de manier waarop mensen samen werken en leven. Van oorsprong ben ik cultureel antropoloog. Met diverse opleidingen heb ik me ontwikkeld tot adviseur, trainer, coach en (bedrijfs)counsellor. Als organisatiespecialist ben ik creatief, positief en relatiegericht maar hou ik ook van duidelijkheid en no-nonsense. Een mooie mix van mijn Duitse roots en de Nederlandse cultuur. Bij organisatieverbetering van binnenuit is deze combinatie zeer effectief.