Strategische blik met praktische instelling!

Over Papilio

Werkwijze

Papilio adviseert en begeleidt bij vraagstukken en projecten van organisaties. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, gemeentes, het onderwijs en kinderopvangorganisaties. Onze aanpak, methodieken, kennis en ervaring brengen wij allemaal in bij de verschillende projecten van onze opdrachtgevers uit geheel Nederland. De werkwijze zorgt ervoor dat gestelde doelen gehaald worden binnen de tijdsplanning. Dit wordt gerealiseerd door een gestructureerde en pragmatische aanpak in combinatie met een open en duidelijke communicatie waarbij uw wensen centraal staan. Er ontstaat ruimte waardoor medewerkers, teams en organisaties in beweging komen en zich ontwikkelen.

Als u ons uitnodigt voor een oriënterend gesprek, zult u ervaren waar wij het verschil maken en zullen wij op basis van uw vraag toelichten op welke wijze we het in uw organisatie gaan aanpakken om gezamenlijk tot het gewenste resultaat te komen.

De meerwaarde

Wij werken vanuit de kwaliteiten en de kracht van mensen en organisaties. Daarmee creëren we verbinding en draagvlak en vooral brengen we plezier in het werk. Positiviteit, daadkracht, een gestructureerde aanpak en ervaring in verschillende branches zorgt ervoor dat we in uw organisatie gezamenlijk de gestelde doelen realiseren. Onze onafhankelijke positie en onze helicopterview wordt door opdrachtgevers als een enorme meerwaarde ervaren. Samen ontwikkelen en elkaar inspireren voor dé beste oplossing in uw organisatie. Wij gaan tot het uiterste omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten een grote toegevoegde waarde ervaren.

Esther Visser

In 2002 heb ik Papilio opgericht vanuit mijn passie om mensen en organisaties te adviseren en te begeleiden bij hun ontwikkeling. Ik krijg er energie van als we gezamenlijk de beoogde doelen behalen. Ik heb een brede achtergrond door mijn technische, bedrijfskundige, marketing en psychologie opleiding. Juist door deze combinatie en mijn ervaring in verschillende organisaties en branches, schakel ik snel. Ik kom tot concrete en passende oplossingsrichtingen waarvoor draagvlak is in de organisatie.

Neem contact op

Papilio Organisatieadvies
Rijndijk 278
2394 AP Hazerswoude-Rijndijk
T 071-5429777 of M 06-18265158
E info@papilio.nl